Parazapezi acoperis | montaj | Reparatii

Parazapezi acoperis - pentru protectia acoperisului dvs.  va recomandam montarea parazapezilor, concepute special  pentru a face fata sezonului rece si a conditiilor meteorologice extreme. Parazapezile previn riscul alunecarilor bruste a unor cantitati mari de zapada care pot deteriora acoperisul. De asemenea, parazapezile au rolul de a proteja zona parcarilor auto sau a traficului, trotuarele pentru pietoni sau orice alt spatiu utilizat din apropierea acoperisului.
Va recomandam sa ne solicitati serviciile de constatare pentru a determina corect tipul de parazapezi pentru acoperisul dumneavoastra.

0720.463.070

Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz.

Exista trei tipuri principale de parazapezi: tubulare, grilaj sau parazapezi tabla.

Parazapezile tubulare(cu doua sau trei tuburi ) sunt montate in special pentru acoperisurile cu o inclinatie mica sau pentru zone in care ninsorile sunt abundente si pe o perioada mai lunga de timp, cum sunt zonele montane.

Confectionam si montam parazapezi pentru toate tipurile de invelitori de pe piata, acestea fiind usor de adaptat la orice invelitoare a acoperisului. Parazapezile pot fi din fier forjat sau din tabla, iar modelele difera in functie de invelitoare. Putem monta pentru dumneavoastra si parazapezi cumparate anterior sau de la terti.