Pazie tabla( laterala ) acoperis - montaj - reparatii

Executam reparatii pazie laterala. Pazia laterala protejează împotriva scurgerilor și umezirii, îndeplinind în același timp o funcție estetică.

Dupa un anumit timp pazia fiind permanent expusa soarelui se stramba, se deterioreaza, vopseaua se decojeste, chiar si daca procedura de voptsit a fost corecta, iar rezultatul este poate fi foate inestetic. Aspect de vopsea scorojita.

Daca v-ati saturat sa vopsiti pazia acoperisului in fiecare an!

Atunci va recomandam sa incercati o pazie realizata din tabla de cea mai buna calitate. Aceasta poate fi realizata pe orice culoare si de orice dimensiune. Executam lucrari de montaj pazie din tabla si reaparatii.

Suntem o firma speciliazata in reparatii acoperisuri, cu experienta vasta in domeniu.
Recomandam, pentru orice tip de acoperis, montarea paziei din tabla colorata, aceasta se poate adatpa atat pentru acoperisurile de tip Bramac cat si pentru acoperisuti cu tabla te tip tigla metalica si pentri oricare alt tip de acoperis.

Pazia se confectioneaza din tabla plana similara cu cea a acoperisului avand si o intaritura pentru a reda un aspect estetic placut si finisat.

0720.463.070

Executie pazie tabla Bucuresti-Ilfov si restul Romaniei


Am realizat cu success si clienti multumiti 100% reparatii, montaj pazie tabla in cele mai importante zone din  Bucuresti-Ilfov: Pipera, Voluntari, Corbeanca, Snagov, Paradisul Verde, Ghencea, zone centrale, Bragadiru, Dragomiresti, dar si in alte localitati precum Targoviste( Dambovita ), Pitesti( Arges ), Ploiesti( Prahova ), Urziceni, Gaesti, Titu si altele. Ne deplasam oriunde in tara. 

Pret pazie( laterala ) din tabla

Suna acum si afla pretul pentru pazia laterala a acoperisului dvs. In functie de caracteristici va oferim un pret rapid prin telefon.