Reparatii acoperisuri - Inlocuiri - Refaceri - Bucuresti-Ilfov

FIRMA NOASTRA ofera servicii de calitate pentru montaj acoperis dar si pentru repratii acoperis. Montajul este realizat cu personal calificat in domeniu constructiilor cu certificate obtinute de la cei mai importanti producatori de sisteme acoperis.
 

0720.463.070

Montaj acoperis precum si reparatii acoperis

Reparam orice tip de acoperis, fie ca este vorba de montaj sau repratatii acoperiș din țigle metalice, țigle tradiționale ceramice sau de beton, tablă plană, o echipă de profesioniști vă stă la dispoziție pentru o gamă completă de servicii:
 
-reparatii acoperis din tigla metalica sau ceramica, tabla zincata sau orice tip de tabla;
-consiliere privind cea mai bună variantă de acoperiș pentru dumneavoastră;
-întocmire deviz ofertă pentru acoperișul dumneavoastră după planurile puse la dispoziție sau după masurătorile efectuate la fața locului;
-aprovizionarea cu materialele necesare realizării proiectului;
-întreținerea și revizia acoperișurilor;
-asistență montaj acoperiș, atunci când acesta se face în regie proprie de catre beneficiar;
-sisteme complete de dulgherie;
-renovări acoperișuri;
-montaj sistem complet de învelitori;
-montaj jheaburi și burlane;
-proiectare și montaj sisteme de degivrare pentru acoperiș;
-montaj acoperisuri din lemn sau orice alt material
 
Acoperisul este un element de constructie ce delimiteaza cladirile in partea superioara si are functia de a le proteja impotriva agentilor de clima: ploaie, vant, zapada, variatii de temperatura. Alcatuirea acoperisurilor se face in functie de satisfacerea unor exigente functionale, de ordin mecanic, de izolare hidrofuga sau termica, de durabilitate, economicitate si nu in ultimul rand de latura estetica.
 
In componenta oricarui acoperis intra umatoarele parti importante: structura de rezistenta, invelitoarea, elementele si accesoriile legate de colectarea si indepartarea apelor.
 
Structura de rezistenta asigura stabilitatea si durabilitatea acoperisului, si poate fi realizata sub forma de sarpanta, placi plane, elemente cu simpla sau dubla curbura, in functie de destinatia si dimensiunile in plan ale cladirii.
 
Acoperisurile inclinate sunt considerate acoperisuri reci. Prin acoperisuri reci intelegem acoperisuri cu subventilatie.
 
Acoperisurile reci pot fi cu pod mansardat sau nemansardat. In amandoua cazurile acoperisurile vor fi prevazute cu deschideri pentru ventilatie la streasina si la coama acoperisului.
 
La acoperisurile cu pod mansardat subventilatia se face prin distantarea invelitorii cu ajutorul contrasipcilor.
 
Dimensionarea gurilor de aerisire necesita o atentie deosebita in urmatoarele cazuri: in montarea coamelor, in inclinatii mici si lungimi mari ale capriorilor. Pentru o ventilatie eficienta a spatiului dintre izolatia termica si astereala se prevad guri de aerisire in zona coamelor.